Respilon szájmaszkok hivatalos forgalmazója Magyarországon

Rólunk

respilon.hu

Kedves Látogató, köszöntjük oldalunkon!

Cégünk a Respilon maszkok egyedüli hivatalos forgalmazója Magyarországon. A respilon cég egy csehországi (brünni) családi vállalat a nemzetközi piacon, mely 2013-tól elkötelezetten foglalkozik a nanorészecskék kutatásával és fejlesztésével.

A jelen helyzetre való tekintettel rendkívül fontosnak tartjuk a vírusok elleni hatékony védelmet. Termékeink ebben nyújtanak segítséget, hiszen magas minőségű technológiával készülnek az Önök és környezetük védelme érdekében. A sima szájmaszk nem védi meg olyan hatékonyan az egészséges embert a fertőző betegségektől, mint a speciális, nanoszálas maszkok.

Hogyan segítenek ezek a termékek az embereknek jobb, egészségesebb életet élni?

• a VK szájmaszk hatékonyan deaktiválja a környezetből és a felhasználótól származó vírusokat
• a White rendkívül könnyű szájmaszk kifejezetten a Covid-19 betegség elleni védelemre lett kifejlesztve
• a Carbon szájmaszkok semlegesítik a szagokat
• az R-Shield arckendők 2018-ban az immunhiányos betegek részére készültek, de a jelenlegi pandémia alatt felettébb alkalmasnak bizonyultak a mindennapi, illetve sport tevékenységek kényelmes és biztonságos végzéséhez is.

Portfóliónkban felsorolt maszkjaink mindegyike véd a por, penész, szmog, pollen, vírus, baktériumok és atkák ellen. Termékeink részletes leírását az egyes maszkokra kattintva olvashatják el.