Respilon szájmaszkok hivatalos forgalmazója Magyarországon

Önsterilizáló védőmaszk vírusok ellen Respilon® VK RespiPro 2.0 10 db L méret

31.520 Ft

3.152 Ft/db

2.0 elnevezése arra utal, hogy a nano reszpirátorok új generációját képviseli VK RespiPro 2.0 maszkunk. FFP2 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Minden termékünket a technológiai fejlődéssel egy ütemben fejlesztjük, s a változásokat vásárlóink szükségletei szerint építjük be. A VK RespiPro 2.0 új típusú gumiszalagokkal rendelkezik, amelyek rugalmasabbak, ezáltal nem vágják és nem húzzák a füleket, így biztosítva a maximális kényelmet viseléskor. Több információ…

Nano FFP2 reszpirátor VK RespiPro 2.0

A VK RespiPro hosszútávú és ismételt védelmet biztosít minden felhasználó számára egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, mint amilyen a szűrőképesség, vírusok felfogása, könnyű súly, rendkívüli légáteresztés. Adja meg immunitásának mindig megbízható tűzfalát!

A nanoszálas VK RespiPro 2.0 generációja FFP2 NR tanúsítvánnyal rendelkezik, s viselőjét megvédi a környezetben lévő kórokozóktól. Továbbá megfelel az EN 149:2001+A1:2009 tanusítványnak is.

 • Nanoszálas membrán vírusszűréssel.
 • Külső és belső része gyorsított réz technológiával biztosítja a vírusoktól való állandó védelmet, akár a környezettől, akár viselőjétől származnak.
 • Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően nem igényel karbantartást.
 • Megakadályozza a keresztfertőzést (cross-contamination), ezáltal viselője nem viszi fel felületére saját érintéssel a vírust és nem fertőződik meg a maszkkal való manipulálás során.
 • A VK RespiPro 2.0 környezettudatos és gazdaságos megoldás. Környezettudatos, ugyanis ismételten használható és gazdaságos, mivel egy óra megfelelő védelem átszámolva kevesebb, mint 80 forintba kerül.
 • Ha napi 5-6 órát viseli, 1 hétig használhatja.
 • Anatómiai szabásának és állítható fémszegélyének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az archoz, ezzel is elkerülve a nem kívánt maszk körüli levegő szivárgást.
 • Nanoszálas reszpirátorunk könnyű és légáteresztő, így biztosítja a könnyed lélegzést és beszédet.
 • Új generációs gumiszalagokkal rendelkezik, ezáltal kényelmesebb viselni. Kiváló rugalmasságuknak és kerek szabásuknak köszönhetően nem vágják, nem húzzák a füleket.
 • A maszk nagysága nem változott, bár a rugalmasabb gumiszalagoknak hála azt az érzést keltheti, hogy az eredeti VK RespiPro-tól a 2.0-ás generáció méreteiben nagyobb. Ha azt szeretné, hogy jobban arcához simuljon, akassza össze a gumiszalagokat feje mögött a csomagolásban található műanyag horoggal. Ez a megoldás hosszabb viselés esetén is ajánlott.
 • Brünnben készült.

Miért különleges a VK RespiPro 2.0-ás generációja?

2.0 elnevezése arra utal, hogy a VK RespiPro 2.0 a nano reszpirátorok új generációját képviseli. Minden termékünket a technológiai fejlődéssel egy ütemben fejlesztjük, s a változásokat vásárlóink szükségletei szerint építjük be. A VK RespiPro 2.0 FFP2 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Új generációs gumiszalagokkal van ellátva, ezáltal kényelmesebb viselni. Kiváló rugalmasságuknak és kerek szabásuknak köszönhetően nem vágják, nem húzzák a füleket, így biztosítják a maximális kényelmet használatkor.

A két darabos csomagolás mostantól zacskó formában kapható, így kevesebb csomagolóanyag kerül elhasználásra és kevesebb szemét termelődik.

Hogy működik a VK RespiPro 2.0 antivírus reszpirátor?

A VK RespiPro 2.0 nano reszpirátor kettős védelmet biztosít: a nanoszálas szűrő felfogja a vírusokat, a gyorsított réz pedig megöli őket. Ennek köszönhetően ezt az önsterilizáló maszkot ismételten lehet használni egy hétig, vagy az anyag mechanikus kopásáig anélkül, hogy bármilyen karbantartást igényelne.

A reszpirátor nanoszálas membránja olyan szálakból fonódik össze, amelyek ezerszer vékonyabbak, mint az emberi haj. Ezek a szálak akadályozzák meg a legkisebb szilárd és cseppfolyós részecskék maszkon való átjutását. Ráadásul két irányban működik, tehát nem csak viselőjét, de annak környezetét is védi.

A VK RespiPro 2.0 nanoszálas reszpirátor mechanikusan fogja fel a részecskéket, ilyenkor a nanoszálas membrán szitaként szolgál, amely a levegőt átengedi, de a kórokozókat kiszűri. Az átlagos reszpirátorokkal ellentétben, amelyek elektrosztatikus töltést használnak, a VK RespiPro 2.0 szűrőképességét nem befolyásolja a légzéskor keletkező nedvesség.

Mennyi ideig használhatom a VK RespiPro 2.0-t?

Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően a VK RespiPro 2.0 többhasználatos.

Ha napi 5-6 órát viseli, körülbelül 1 hétig használhatja. Az ajánlott viselési idő nem a gyorsított réz működésével függ össze, amely folyamatosan dolgozik, hanem a reszpirátor anyagának kopásával (a gumiszalagok kinyúlásával, a fémszegély elhasználódásával, az arcra simulás meglazulásával, amely a légzőszervek védelméhez elengedhetetlen).

Hogyan válasszuk ki a megfelelő nagyságot?

 1. Mérje le a képen látható távolságot (centiméterben).
 2. Hasonlítsa össze a mért nagyságot a táblázattal.

vk-respiro-pro Respilon

Fontos figyelmeztetés: 2,5 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Gyermekek a terméket csak szülői felügyelet mellett használják.

Tömeg 0,023 kg
Cikkszám: VKL10 2.0 Kategória:
Frissítés...
 • Nincsenek termékek a kosárban.