Respilon szájmaszkok hivatalos forgalmazója Magyarországon

Önsterilizáló védőmaszk vírusok ellen Respilon® VK RespiPro 10 db M méret

31.520 Ft

3.152 Ft/db

A VK RespiPro egyedülálló tulajdonságainak, mint például a szűrésnek és az azt követő vírusok deaktiválásának, alacsony súlyának és légáteresztő képességének köszönhetően hosszú távú és ismételt védelmet nyújt minden felhasználó számára. Adja meg immunitásának folyamatosan megbízható tűzfalát! Több információ…

Önsterilizáló szájmaszk VK RespiPro

A VK RespiPro egyedülálló tulajdonságainak, mint például a szűrésnek és az azt követő vírusok deaktiválásának, alacsony súlyának és légáteresztő képességének köszönhetően hosszú távú és ismételt védelmet nyújt minden felhasználó számára. Adja meg immunitásának folyamatosan megbízható tűzfalát!

Ez a szájmaszk az EU RFU 02.075 ver. 2. az Egészségügyi Világszervezet erre a célra vonatkozó ajánlásai szerint ennek a légzőmaszknak a névleges szűrési együtthatója megegyezik az EN 149: 2002 + A1: 2009 szabványban meghatározott szűrési együtthatóval.

 • A nanoszálas membrán befogja a vírusok 99,7-99,9%-át
 • A légzőmaszk belsejében és kívülről gyorsított réz-oxid hatékonyan inaktiválja a vírusokat a környezetből, valamint a felhasználótól
 • Az önsterilizációs technológiának köszönhetően nem igényel karbantartást, például mosást vagy fertőtlenítést
 • Megszünteti a keresztszennyeződés kockázatát (a vírus felvitele önkontaktus vagy fertőzés során a légzőmaszk kezelésekor)
 • Ha a légzőmaszkot napi 5-6 órán keresztül használja, akár 1 hétig is kitarthat
 • Az egyedi anatómiai forma tökéletesen illeszkedik minden arcra. A tartócsipesz biztosítja, hogy a levegő nem kívánt módon ne szivárogjon be a maszk alá
 • Rendkívül könnyű légzőmaszk. Az M-es méret súlya csak 3,2 g, az L-es méret pedig 3,7 g
 • A légzőmaszkon keresztül kényelmes a légzés és a beszéd
 • A réz sajátos színe
 • A VK RespiPro ökológiai és gazdaságos megoldás. Egy óra hatékony védelem kevesebb, mint 0,34 euró
 • A légzőmaszkot egy pár gumiszalag tartja az arcán. A jobb rögzítés érdekében a gumiszalagokat a mellékelt műanyag kapoccsal a fej mögé lehet rögzíteni
 • A VK RespiPro az RFU 02.075 ver. 2. EU szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Csehországban, Brno-ban készült

Hogyan működik a VK RespiPro antivírus légzőmaszk?

A VK RespiPro légzőmaszk a kettős védelem elvén működik. A megbízható védőszűrő nanoszálakból álló membránja (ezerszer vékonyabb, mint az emberi haj), amely a vírusok akár 99,9%-át is befogja. A légzőmaszk belsejében és kívülről felgyorsult réz-oxid rétegek gondoskodnak a befogott vírusok hatástalanításáról, függetlenül attól, hogy a környezetből származnak-e, vagy a felhasználó maga fertőzött. A légzőmaszk így folyamatosan sterilizálja önmagát.

A nanoszálas légzőmaszk a mechanikus részecskefogás elvén működik. A hagyományos maszkhoz képest, amely az elektrosztatikus töltés elvén működik, szűrési hatékonyságát nem csökkenti a légzés során megnövekedett páratartalom.

Mennyi ideig használhatok egy VK RespiPro nano légzőmaszkot?

Az önsterilizáló funkciónak köszönhetően a VK RespiPro szükség szerint többször is viselhető. Nincs szükség további ápolásra.

Feltéve, hogy a légzőmaszkot napi 5-6 órán keresztül használja, körülbelül egy hétig használható. A légzőmaszk viselésére vonatkozó javaslatunk nem a gyorsított réz-oxid funkcionalitására vonatkozik, amely mindig működik, hanem arra a tényre, hogy a légzőmaszk ismételt használatának köszönhetően kopik, ( a gumiszalagok esetleges fellazulása, az orrcsipesz lehetséges kopása, az archoz illeszkedésének fellazulása vagy a légzőmaszk simulása, ami elengedhetetlen a légzésvédelemhez).

Hogyan válasszuk ki a megfelelő légzőmaszk méretét?

 1. Mérje meg az ábrán megjelölt távolságot (cm-ben).
 2. Hasonlítsa össze a mért távolságot a méretdiagrammal.

vk-respiro-pro Respilon

Fontos megjegyzés: ez a termék nem alkalmas 2,5 év alatti gyermekek számára. Ha a terméket gyermekek használják, mindig a szülők felügyeletével történjen.

Tömeg 0,133 kg
Cikkszám: VKM10 Kategória:
Frissítés...
 • Nincsenek termékek a kosárban.